Ajankohtaista

Uusi Musikaali Vasara ja Nauloja

Katariinan uutuusmusikaali Vasara ja Nauloja  ensi-illassa 14.9. Tampereen Yo-Talolla.  Musikaali paneutuu Gösta Sundqvistin henkilökuvaan ja elämään, ja sisältää Leevi and the Leavingsin musiikkia. Esityspäivät löytyvät: www.musiikkiteatteri.fi

Uusi Romaani Noitasiskot on ilmestynyt!

Katariina Leinon uutuusromaani Noitasiskot on nyt tilattavissa netistä ja pian kirjakaupoista.  Teatterimaailmaan sijoittuva kirja sopii nuorille, nuorille aikusille ja aikuisille.
Tilaa kirja TÄÄLTÄ

Noitasiskot
Teatterimaailmaan sijoittuva Noitasiskot kertoo kahden nuoren naisen ystävyydestä menestymispaineiden ja niiden synnyttämän epävarmuuden keskellä. Ystävykset Janica ja Milja pyrkivät noudattamaan kutsumustaan huolimatta monista murheista omassa lähipiirissä. Ystävyys on kovalla koetuksella, kun molemmat kilpailevat teatterikoulun lukuvuoden huipentavan näytelmän pääroolista; lisäksi molemmat ovat kiinnostuneita samasta pojasta. Romaani näyttää kauniin traagisesti, miten vähästä unelma, sen saavuttaminen tai kadottaminen voi olla kiinni. Katariina Leino on tamperelainen kirjailija, näytelmäkirjailija ja dramaturgi. Hän on julkaissut 1990-luvulta lähtien romaaneja nuorille ja nuorille aikuisille – Noitasiskot on hänen viides romaaninsa. Lisäksi hän on kirjoittanut puhe- ja musiikkiteattereille yhteensä 32 näytelmää, musikaalia ja dramatisointia.

Kustannusyhtiö Aviador
Ovh 29,50 € • 170 sivua. Ilmestyspäivä: 20.8. 2019. Myös e-kirja ilmestyy lokakuussa.  Ovh 16,70 €

Ote uudesta  kirjasta:

S. 113

Milja oli eksyksissä itsensä kanssa tavalla, jota Janica ei enää ymmärtänyt.

- Onko sulla joku hätänä? Janica kysyi ja kaatoi Miljalle ja itselleen kahvia.

- Ei… miten niin?

- Sä näytät jotenkin... synkältä.

- Mä olen vaan vähän väsynyt, Milja sanoi ja kaatoi kahviinsa maitoa. - Sori, kun mä olin niin hermostunut eilen.

- Ei se mitään, Janica vähätteli.

- Mä olen miettinyt asioita… mä voin ihan hyvin näytellä alasti. Mä ahdistuin vaan vähän liikaa, ehkä mun äidin takia. Raisa on oikeassa, noitien kohtauksista tulee niin parempia. Mä odotan innolla seuraavia treenejä.

Janica katsoi Miljaa epäuskoisena, hänen innokkuutensa ei ollut aitoa. Hän vaistosi, että Milja oli ajautumassa kohti pimeää metsää, jossa metsästäjä väijyi puukko kädessään.

- On siinä Alexille ihmettelemistä, kun mä tanssin sille lavalla alasti, Milja nauroi.

Janican korvissa särähti, nauru oli aivan liian kovaääninen, Milja yritti vain saada hänet mustasukkaiseksi. Hän oli itse Alexista kiinnostunut, eikä kestänyt Janican ja Alexin välillä orastavaa rakkautta. Kahvi alkoi maistua Janican suussa kylmältä ja kitkerältä.