Myytävät kirjat

Kaikki kirjat ovat myynnissä. Hinnat sisältävät postimaksun.
Ota yhteys katariina@musiikkiteatteri.fi ostaaksesi kirjoja.

NOITASISKOT
29,50e Tilaa netistä TÄÄLTÄ

Teatterimaailmaan sijoittuva Noitasiskot kertoo kahden nuoren naisen ystävyydestä menestymispaineiden ja niiden synnyttämän epävarmuuden keskellä. Ystävykset Janica ja Milja pyrkivät noudattamaan kutsumustaan huolimatta monista murheista omassa lähipiirissä. Ystävyys on kovalla koetuksella, kun molemmat kilpailevat teatterikoulun lukuvuoden huipentavan näytelmän pääroolista; lisäksi molemmat ovat kiinnostuneita samasta pojasta. Romaani näyttää kauniin traagisesti, miten vähästä unelma, sen saavuttaminen tai kadottaminen voi olla kiinni. Katariina Leino on tamperelainen kirjailija, näytelmäkirjailija ja dramaturgi. Hän on julkaissut 1990-luvulta lähtien romaaneja nuorille ja nuorille aikuisille – Noitasiskot on hänen viides romaaninsa. Lisäksi hän on kirjoittanut puhe- ja musiikkiteattereille yhteensä 32 näytelmää, musikaalia ja dramatisointia.

 AVIADOR


Julkaisut

Nimi, Noitasiskot
Ensimmäinen julkaisu, kyllä
Ilmestymisaika, 2019
Sivumäärä, 170
Kustantaja, AVIADOR
Kieli, Suomen kieli


TIVOLILAPSET 
25,00e

Sadun ja arjen hyväntuulinen vuoropuhelu, jossa vanhan talon remontin uuvuttama perhe kietaistaan opettavaiselle matkalle Ahmadin mielikuvitusmaahan.

Eveliinaa, Lilliä ja Sisua harmittaa. On kesäloma, ja lapset tahtoisivat Kööpenhaminan tivoliin, mutta vanhemmat vain korjaavat vanhaa omakotitaloaan. Remontissa menee koko kesä, ja jo nyt äidin kasvot ovat kiristyneet. Vanhemmat eivät jouda edes laittamaan lapsille iltapalaa, kertomaan satuja tai peittelemään.

Pitkän suostuttelun jälkeen äiti myöntyy ottamaan remontista lomaa, mutta ei Tanskaan vaan Hankoon katselemaan vanhoja pitsihuviloita torneineen! Hangon hiekkarannalla Eveliina vajoaa mielikuvitusmaailmaansa, Ahmadin maahan ja sen unikkoniityille. Siellä asuu petoja, noitia ja vihreitä keijuja. Tästä käynnistyy kiehtova ja jännittävä satuseikkailu, joka kutoutuu hauskalla tavalla lapsiperheen arkeen. Ahmadin maahan ei nimittäin pääse, ellei ratkaistavana ole oikein isoja ongelmia – eikä sieltä pääse pois, ennen kuin ahdingosta on selvitty.

(WSOY)

Julkaisut

Nimi, Tivolilapset
Ensimmäinen julkaisu, kyllä
Ilmestymisaika, 2006
Sivumäärä, 112
Kustantaja, WSOY
Kieli, Suomen kieli
Kuvittaja, Nygård-Niemistö, MarjoTIVOLILAPSET JA KÄSILAUKUN KUMMITUS 
25,00e

Salaperäinen käsilaukku ja kummitteleva isoäiti johdattavat sisaruskolmikon seikkailuun. Kuvittanut Finlandia Junior -palkittu Marjo Nygård-Niemistö.

Eveliinalla, Lillillä ja Sisulla on edessään muutto Turkuun, jossa perhettä odottaa uusi rivitaloasunto ja isää intendentin paikka Taidemuseossa. Lapsia paikkakunnan vaihto jännittää: koskaan ei tiedä saako uudesta koulusta kavereita ja ovatko tulevat naapurit mukavia.

Mielenharmia tuottaa myös isoäiti Serafian vanha käsilaukku, jonka kirjeitä äiti ei anna lukea ja jonka vaiheista kiireiset vanhemmat ovat vaitonaisia. Eikä aikaakaan, kun ikivanhan kielon tuoksuinen Serafia jo ilmestyy kummittelemaan lasten makuuhuoneeseen ja tuntuu kaipaavan kadonnutta kirjettään. Eveliina säälii alakuloista kummitusta ja päättää Ahmadin maan mielikuvitusystäviensä kanssa auttaa häntä. Arvoitus näyttää kiteytyvän salaperäisesti kadonneeseen isoisä Axeliin. On tullut aika antaa räyhähengille kyytiä ja matkata merirosvolaivalla kauas Kalkkarovuorten taakse.

(WSOY)

Julkaisut

Nimi, Tivolilapset ja käsilaukun kummitus
Ensimmäinen julkaisu, kyllä
Ilmestymisaika, 2007
Sivumäärä, 132
Kustantaja, WSOY
Kieli, suomi
Kuvittaja, Nygård-Niemistö, MarjoSIRKUSPRINSESSA
25,00e

Kun elämä on yhtä suurta draamaa… Nopeatempoinen kasvutarina narsistisen äidin ja lukiolaistyttären suhteesta, jossa traaginen irtiotto on väistämätön.

Isäänsä ikävöivä 17-vuotias Milja kuvittelee usein itsensä Sirkusprinsessaksi, joka ratsastaa valkealla hevosella lumihanki pöllyten. Isä on jo vuosia sitten lähtenyt ammattilaiseksi ranskalaiseen hevossirkukseen ja äiti, suomalaisen teatterimaailman Suuri Diiva, viettää huolestuttavan ailahtelevaa boheemielämää. Lähestyvä 20-vuotistaiteilijajuhlakin vain tuntuu lisäävän epävakaan Katri Kankaan onnistumisen paineita.

Onneksi Miljalla on sydänystävänsä Kirsi, jolle purkaa ”glamour-elämän” huoliaan. Miljan salaa hellimät omat haaveet päästä parrasvalojen lumottuun loisteeseen saavat pontta, kun äidin uusi nuori poikaystävä Joakim tarjoaa vastaansanomattoman tilaisuuden.

Mutta mitä Katri Kangas ajattelee kunnianhimoisen tyttärensä ja seksikkään tv-tähtensä yhä intiimimmiksi kehittyvistä väleistä? Entä kuinka isän yllättävä yhteydenotto vaikuttaa orastavan näyttelijättären suunnitelmiin?

Katariina Leinon Sirkusprinsessa on nopeatempoinen kasvutarina narsistisen äidin ja hänen kainalosauvakseen joutuvan lukiolaistyttären suhteesta, jossa traaginen irtiotto on väistämätön.

(WSOY)

Julkaisut

Nimi, Sirkusprinsessa
Ensimmäinen julkaisu, kyllä
Ilmestymisaika, 2011
Sivumäärä, 223
Kustantaja, WSOY
Kieli, suomi


HAAVEIDEN NUORALLATANSSI 
20,00e

Vahva isoäiti ja viulutunnit ovat hallinneet Charlottan teini-ikää, ja yllättävää vapautta on vaikea hallita.

Nuoruus nuottien mukaan

”Äidin mieliksi Lotta oli laittanut vaaleat pitkät hiuksensa kiinni kullanbeigellä donitsilla. Hän roikotti kädessään viulukoteloa kuin haluton palkkamurhaaja asettaan.”

Charlotta on kahdeksantoistavuotias lahjakas viulisti, jonka perhettä lujaluonteinen isoäiti on pitänyt tiukassa kurissa. Lotasta on kasvatettu tunnollista ja taitavaa viulistia, eikä hän ole saanut kokeilla rajojaan ystävien seurassa. Kun isoäiti sairastuu, joutuu koko perhe opettelemaan elämään vapautensa kanssa. Ja kun teini-ikä alkaa melkein aikuisena, tulee se sitäkin voimakkaampana ja yllätyksellisempänä.

Onko kiltin tytön muottiin jääminen sittenkään parempi vaihtoehto kuin kapinointi?
(WSOY)

Julkaisut

Nimi, Haaveiden nuorallatanssi
Ensimmäinen julkaisu, kyllä
Ilmestymisaika, 2003
Sivumäärä, 165
Kustantaja, WSOY
Kieli, Suomen kieli
Sarjamerkintä, Bulevardisarja: 12


TAIKAMAAN AAPINEN
35,00e

Satumaisen aapisen sankarit ovat ekaluokkalaiset Assi ja Eino, jotka salaperäinen taikalasi kuljettaa Taikamaahan, keskelle jännittäviä seikkailuja. Upeasti kuvitetussa aapisessa on runsaasti materiaalia sekä alas- että ylöspäin eriyttävään opetukseen.Satumaisen aapisen sankarit ovat ekaluokkalaiset Assi ja Eino, jotka salaperäinen taikalasi kuljettaa Taikamaahan, keskelle jännittäviä seikkailuja. Upeasti kuvitetussa aapisessa on runsaasti materiaalia sekä alas- että ylöspäin eriyttävään opetukseen.

(OTAVA)

Tutustu näytesivuihin.
Julkaisut

Nimi, Taikamaan Aapinen
Ensimmäinen julkaisu, kyllä
Ilmestymisaika, 2013
Sivumäärä, 168
Kustantaja, OTAVA
Kieli, Suomen kieli


TAIKAMAAN AAPINEN, LUKUKIRJA
35,00e

Taikamaan lukukirjassa tutustutaan mielikuvituksellisten seikkailukertomusten lisäksi tietoteksteihin, runoihin ja vanhoihin satuihin. Pienet näytelmät vahvistavat ääneenluku- ja esiintymistaitoja, ja lukuvinkit innostavat oppilasta lukemaan lisää. Kirja eriyttää sekä ylös- että alaspäin.


( OTAVA)Tutustu näytesivuihin.
Julkaisut

Nimi, Taikamaan Aapinen Lukukirja
Ensimmäinen julkaisu, kyllä
Ilmestymisaika, 2012
Sivumäärä, 180
Kustantaja, OTAVA
Kieli, Suomen kieli